Gå til Rogalandteater.no

Forandring fryder

Category:

Dramatiker: Sunniva Lovise Harboe Regissør: Carl Jørn Johansen / Nina Godtlibsen Medvirkende: Casper Egeland Rodvelt som Adam, Margrete Sofie Netland som Lone, Markus Servan som Karsten, Pål Thorske som Henrik, Susanna Suttie som Lisa, Liv Ingeborg Tengesdal som Maia, Ane Karoline Herveland Ropeid som Anne Lysansvarlig: Børe Noer Borrevik BUT CRU: Trym Robberstad Illustrasjon: Arne Nøst


LES MER

About

Klokken ringer snart ut…

Ungdomsteatret presenter Forandring Fryder, som er vårt bidrag til Den Unge Scene (DUS) prosjektet i år. Stykket var vinneren i dramatikerkonkurrensen i regi av DUS, og er skrevet av 21 årige Sunniva Louise Harboe fra Bryne.

Vi møter 7 eksistenser, som alle kunne være i et hvilket som helst klasserom, på en hvilken som helst videregående skole. Her er den søte, den frekke, blondinen, glupingen, treigingen, kjekkasen og rølpegutten. Alle bærer på sine hemmeligheter og alle sliter de med sitt.
Det er siste skoledag på videregående, siste dagen før «voksenlivet» rammer de. Siste dag med gjengen. Hvordan skal de forholde seg til den nye tilværelsen som ligger der ute?

Gleder de seg til å komme ut av den trange kassen eller gruer de seg til å forlate de trygge rammene. En ting er sikkert, det er ingen vei tilbake! Virkeligheten står for døren og klokken ringer snart ut…